Pengeskabe

(6 produkter)

Har du brug for en sikker opbevaringsløsning til dine værdigenstande? Hos GunBOX.dk tilbyder vi grade 1 pengeskabe, der giver dig mulighed for at opbevare dine smykker, ure, guld/sølv og andre dyrebare ejendele sikkert og trygt.

Beskyt Dine Værdigenstande

Tyveri kan være en stor ærgrelse, især hvis du mister vigtige dokumenter som pas, dåbsattester, samt dyrebarheder som smykker og ure. Disse genstande kan være både svære og tidskrævende at erstatte. Undgå at blive offer for tyveri ved at investere i et kvalitetspengeskab fra GunBOX.dk.

Brandsikre pengeskabe

Når det kommer til pengeskabe, er der forskellige sikkerhedsniveauer. Mange forsikringsselskaber kræver mindst et grade 0 pengeskab for at dække dine genstande, men der er klare fordele ved at vælge et grade 1 pengeskab. Vores pengeskabe er godkendt efter standarden EN1143/1 grade 1, tidligere kendt som Skafor rød. Dette betyder, at du ikke kun får et solidt og klassisk pengeskab, men også et brandsikkert skab. Vores grade 1 pengeskabe er solide, kraftige og giver optimal beskyttelse mod både tyveri og brand.

Vælg det rigtige pengeskab

Tag et kig på vores udvalg og bestil dit pengeskab i dag. Hvis du er i tvivl om, hvilket pengeskab der passer bedst til dine behov, er du velkommen til at kontakte os på telefonummer 97 12 32 88 eller via e-mail på info@våbenskab.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte opbevaringsløsning til dine værdigenstande.

Sortér efter:

Skal man vælge nøglelås eller kodelås?

Nøglelåsen er klassisk, har du en nøgle kan du åbne pengeskabet, har du ingen nøgle - er du ude! Nøglen og dermed mulighed for åbning af skabet, kan overdrages fysisk.

Elektroniske kodelåse anvender en kode bestående af 6 tal, man omkoder derfor selv fabrikskoden til egen kode. De fleste låse kan håndtere eks 2 forskellige koder, Dermed kan eks 2 brugere af skabet have hver deres egen/unikke kode. Koden kan nemt overdrages hvis relevant. 

Strømforsyningen til låsen, sker via et batteri. Dette er placeret i tastaturet, og skiftes dermed nemt  udefra.  Koden derimod, “ligger” på låsen, inde i døren, ved for lav/ingen batterispænding, mister låsen dog IKKE hukommelsen.