Norlyx Våbenskabe

(6 produkter)

Beskyt dine våben sikkert og trygt med våbenskabe fra Norlyx. Som våbenejer er det dit ansvar at beskytte dit våben mod tyveri og adgang for andre uvedkommende. Hos GunBOX er vi officiel forhandler af våbenskabe og tilbehør af høj kvalitet fra Norlyx, så du kan beskytte dine våben på forsvarlig og sikker vis.

Unik mekanisk konstruktion

Siden 1979 har Norlyx været kendt for sit store udvalg af tilbehør og sin unikke konstruktion. Våbenskabenes godkendelse SSF3492/SS3492 opfylder våbenlovens krav i Danmark. Et kendetegn ved Norlyx våbenskabe er deres unikke mekaniske konstruktion. Her er Norlyx gået et skridt længere. Hvor andre våbenskabe har en simpel indretning, er Norlyx våbenskabe bedre udstyret fra start. Skabene har en tandstang-lukning med top-til-bund aflåsning af døren.

Custommade skab

Det rigtig interessante ved et Norlyx våbenskab er, at du selv kan customize et skab med indretningen. Der er rig mulighed for opbevaringsenheder til alt det, du har brug for.
Et våbenskab har som minimum en medleveret flytbar tophylde og lagerskuffe på døren. Herudover imødekommer højden på skabet også de pladsbehov, som f.eks. en riffel med påmonteret lyddæmper eller haglgevær med 82/86 cm løb har.

Med muligheden for tilvalg af hyldemoduler til opbevaring af ammunition samt plads til lyddæmper, spotter og natkikkert kan du selv vælge, hvordan netop dit våbenskab skal indrettes. Disse komponenter kan også eftermonteres, hvis du allerede har et Norlyx våbenskab, og dine behov ændrer sig.

Bestil dit Norlyx våbenskab i dag

Skal vi hjælpe dig med at finde det rette våbenskab og tilbehør til dig? Så er du velkommen til at kontakte Våbenskab.dk på 97 12 32 88 eller info@våbenskab.dk.

Sortér efter:

Når du opbevarer dine jagtvåben, er det dit ansvar at du opbevarer dem i følge våbenloven. Dvs. at dit våbenskab overholder de gældende regler, det er korrekt monteret og naturligvis at dine våben placeres i skabet.

Opbevaring af våben og ammunition

Våben og ammunition skal opbevares i et godkendt våbenskab jf. nedennævnte. Våben og ammunition må gerne ifølge våbenloven opbevares i samme skab.

Reglerne for våbenskabe kræver, at dit skab har en relevant test og godkendelse. Det vil sige en EN143/1-0 eller SSF3492/SS3492.

  • Har du mere end 24 jagtvåben
  • Har eller søger reparationstilladelse til våben
  • Har eller søger forhandlertilladelse til våben

Skal opbevaringen have et højere godkendelsesniveau. Dvs. EN1143/1-1
Våbenskabe med egenvægt på under 1000 kg. skal fastboltes.