Låse

(10 produkter)

Har du mistet låsen til dit våbenskab? Undgå dyre omkostninger ved at investere i et nyt skab med en ny lås fra GunBOX.dk. Låsen på dit våbenskab kan nemt skiftes, og du kan gøre det selv uden det store besvær.

Det økonomiske valg

Hos Våbenskab.dk får du et færdigt unit med en lås og to nøgler, når du køber en lås til dit pengeskab. Har du kun en nøgle tilbage, kan du vælge at få lavet en ny lås hos en nøglesmed, hvilket ofte er en dyr affære. Den billigere løsning er at købe en ny lås med to nøgler, som du selv skal montere.

Udover at være det økonomiske valg er det også en fordel med en ny lås, da motoren på låsen er helt ny. Den gamle lås er både gammel og slidt, da låsen får et mekanisk slid, hver gang du åbner den. En slidt lås bliver med tiden dårligere og dårligere. Hvis du har mistet nøglerne, giver det også mere mening at montere en ny lås på skabet frem for at købe et nyt våbenskab, som kan købes her.

Drop køb-og-smid-væk mentaliteten

Køb en ny lås til dit våbenskab hos GunBOX.dk, og drop køb-og-smid-væk mentaliteten. Ring til os på 97 12 32 88, eller send en mail til info@våbenskab.dk, hvis du har spørgsmål til vores låse.

Sortér efter: